بخشی از این فایل :
شرایط محیطی خلیج فارس ، خصوصا نواحی ساحلی آن نسبت به نقاط دیگر جهان بسیار مهاجم است. مجموعه عوامل محیطی از قبیل دما و رطوبت نسبی بالا ، وجود عناصر شیمیایی خورنده و غیره به حدی است که روند سریع تخریب سازه ها و آسیب دیدگی آنها در این نواحی را موجب می شود .
برای نمونه ، خرابی سازه های بتنی نظیر اسکله ها و دیوارهای ساحلی یکی از مشکلات اصلی در این منطقه می باشد. در این مقاله اثر عوامل مختلف موثر در خرابی بتن در این منطقه مانند رطوبت، دما، حمله سولفات ها، حمله کلرید ها و …. و همچنین انواع خرابی های محتمل بتن بررسی شده اند. تحقیقات انجام شده نشان داده است که عمده ترین خرابی در سالهای اخیر در سازه های بتنی مسلح در مناطق گرم جنوب و حاشیه خلیج فارس و دریای عمان، خوردگی میلگرد بوده است. پس از بررسی علل خرابی ، روش های مختلفی برای بهبود و ارتقای کیفیت بتن در این منطقه ارائه شده است. در ارتفای کیفیت بتن عوامل موثر بر نفوذپذیری ، انتشاریون کلر، کربناتاسییون وسولفاته شدن که عوامل اصلی و تاثیرگذار خرابی بتن و میلگرد می باشند، مورد بررسی قرا رگرفته اند. همچنین طرح های مناسب برای کاهش اثر هر یک از عوامل مخرب ارائه شده است. در نهایت، روش های مختلف محافظت و نگهداری از سازه های بتنی درمنطقه، با توجه به وجود عوامل نامناسب و مهاجم مختلف ارائه شده است. این روش ها به دوصورت کلی هستند. دسته اول روشهایی هستند که از نفوذ مواد مخرب به بتن جلوگیری می کنند (روش حفاظت سطحی) و دسته دوم روشهایی هستند که جلوی نفوذ را نمی گیرند، اما از خ وردگی میلگرد جلوگیری می کنند (بازدارنده ها، حفاظت کاتدی و اندود میلگرد). به هر یک از این روش ها بسته به کاربردشان و میزان بهبود خواص بتن، پرداخته شده است.
شرایط محیطی خلیج فارس ، خصوصا نواحی ساحلی آن نسبت به نقاط دیگر جهان بسیار مهاجم است. مجموعه عوامل محیطی از قبیل دما و رطوبت نسبی بالا وجود عناصر شیمیایی خورنده و غیره به حدی است که روند سریع تخریب سازه ها و آسیب دیدگی آنها در این نواحی بسیار زیاد است . به علت نزدیکی این منطقه به خط استوا ، میزان تابش نور خورشید و در نتیجه میزان تبخیر زیاد می باشد . تابش مستقیم خورشید بر بتن ( و مصالح اولیه آن ) ، سبب دمای زیاد این مواد و در نتیجه تسریع واکنش های شیمیایی ( مانن تسریع حمله مواد شیمیایی ) می شود . از طرفی وجود یون های مهاجم مانند سولفات و کلرید با درصد های بالا در آب دریا ، خاک و آب های زیر زمینی مناطق حاشیه خلیج فارس از عوامل مهم تشدید کننده آسیب دیدگی بتن در این نواحی است . شرایط آب و هوایی دراین منطقه به قدر بحرانی است که حتی املاحی که توسط باد به نواحی مجاور خلیج فارس منتقل می شوند ، می تواند سبب آلوده شدن بتن و مصالح آن شوند . شدت آسیب ناشی از این مواد به حدی است که سازه های ساخته شده در این منطقه در مدت کوتاه ۵ تا ۱۰ سال دچار خرابی زودرس می شوند .
برخی از ویژگی های پاورپوینت تاثیرات شرایط محیطی در سازه های بتنی منطقه خلیج فارس :
- بررسی بسیار کامل تاثیرات شرایط محیطی در سازه های بتنی منطقه خلیج فارس
- انجام شده در دانشگاه محقق اردبیلی
- مناسب برای پروژه های دانشگاهی مقطع کارشناسی رشته عمران
- بررسی مستند و همراه با تصاویر کامل
- استفاده از قالب اختصاصی در این پاورپوینت
- همراه با فایل بسیار کامل word قابل ویرایش
- و …
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
ثبت دیدگاه
4 فروش
بدون دیدگاه
تاریخ انتشار : 06 مارس 2018
بروز رسانی : 8 ژوئن 2023
حجم فایل : حجم مناسب
فرمت : zip
فایل راهنما : 30 اسلاید + 40 صفحه ورد
ارسال توسط: مدیریت سایت
0 فروش